Diensten

nieuwe groepenkast alphen aan den rijn

Groepenkasten

De bron van uw stroomvoorziening.

Is de groepenkast verouderd? Of gaat u verbouwen, krijgt u zonnepanelen, gaat u gasloos koken of krijgt u bijvoorbeeld een laadpaal of jacuzzi? Dan moet de groepenkast uitgebreid worden.

Wij komen eerst kijken naar de huidige stoppen- / groepenkast en maken daarna een offerte voor u op. Bij het plaatsen van een nieuwe groepenkast zijn we een dagdeel bezig en zal hooguit 1,5 uur de stroom eraf moeten, 

Verbouwen

Bij elke verbouwing moeten stroompunten en verlichting aangepast worden. Vooraf komen wij altijd langs en bekijken we de plannen en adviseren we u bij de aanpassingen van uw nieuwe stroom- en lichtpunten. Zo kunnen we u goed adviseren, meedenken met de situatie en een eerlijke offerte toesturen.

Ook als het uw nieuwe woning betreft en kijken nog lastig is, kunnen we aan de hand van een plattegrond of tekening een offerte voor u maken.

elektricien Alphen aan den Rijn
laadpaal Alphen aan den Rijn

Laadpaal laten plaatsen

Uw elektrische auto (zakelijk of privé) moet voor de deur opgeladen kunnen worden voor de volgende rit. Of dat nu thuis is of bij kantoor; de laadpalen van tegenwoordig bieden verschillende opties. 

Wist u bijvoorbeeld dat een laadpaal ook aan uw gevel gemonteerd kan worden? Wij adviseren u graag.