Wat onze klanten vinden van ons

Tjerk

Voor een normale prijs (ik heb veel offertes aangevraagd) is een extra groepenkast geïnstalleerd en de nieuwe kookplaat aangesloten.
Chris is eerst komen kijken en is een aardige vent.
Wij zijn tevreden met de geleverde werkzaamheden en weten hem in de toekomst te vinden.

Kim

Great work, kind and neat. I definately recommend Mr. Molleman!

Carl

snelle reactie, beleefd, professioneel. gaf advies en nam de tijd om het uit te leggen. zorgen dat we in de toekomst ruimte hebben om uit te breiden.

Sam

Kwaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

T. Mulder

Contact gezocht omdat ik graag een lokale leverancier wilde voor laadbox vd elektrische auto. Chris kwam dezelfde dag nog langs. Offerte lag er snel en installatie is snel en zorgvuldig geregeld.

Barbera

De schakelaar van onze tuinverlichting was stuk gegaan door hevige regenval. Molleman Elektra heeft deze keurig vervangen en onze tuinverlichting functioneert weer. Ook was er tijd om buiten de opdracht om een dimmer binnen te installeren. Flexibel, meedenkend en oplossingsgericht. Grote klasse! Wij raden dit bedrijf dan ook ten zeerste aan.

Jeroen

Hele prettige ervaring met dhr. Molleman. Helder advies, snel en netjes uitgevoerd, goede prijs. Zeer aan te bevelen!

Jille

komt afspraken na, werkt netjes en weet wat hij doet. Aan te raden dus!

Offerte aanvragen

Patrick

Last minute hadden we een elektricien nodig voor de verbouwing van onze keuken + een nieuwe meterkast. Chris heeft goed werk geleverd was erg meedenkend en erg behulpzaam met wat anders klusjes. Nogmaals bedankt wij zijn erg tevreden over het resultaat!

Sven

Chris is erg vriendelijk en zeer vakkundig ! Top service

Joop

Betreffende onze verbouwing van de zolderruimte heeft Molleman Elektra uitstekend werk geleverd. Tevens is onze oude meterkast compleet vernieuwd. Elektricien Molleman is rustig en vriendelijk, denkt mee voor oplossingen met de klant. Een aanrader om Molleman Elektra in te schakelen.

Dennis

Molleman elektra gebelt omdat we een nieuwe keuken moesten plaatsen en de electra die we tegenkwamen na sloop echt een professionele aanpak nodig had. Zeer vakkundig opgepakt door Molleman elektra. Moest nieuwe bedrading komen en een groep erbij aangelegd worden, stopcontacten plaatsen.
Zeer vriendelijke man, communicatie goed en duidelijk. Alles netjes doorgesproken en duidelijke prijs afspraak gemaakt. Ik kan Molleman elektra aanraden!!

Dirk

Snelle service en zeer vriendelijke elektricien. Dacht goed mee. Kan bedrijf aanraden.

Jacco

Goede service en zeker an te raden !

Mac

Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde