Electricien Alphen aan den Rijn

Zoekt u een electricien in Alphen aan den Rijn? Maak kennis met Molleman Elektra. Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van uw elektra klussen in en rondom uw woning. Professionele service, kennis van zaken en uw klus wordt op korte termijn ingepland. 

Waar kan Molleman Elektra u bij helpen?

Werkt uw dimmer niet naar behoren? Komt er een nieuwe keuken? Gaat u verbouwen? Wij van Molleman Elektra kunnen u helpen bij elke elektra klus. Even overleggen? Neem gerust contact op, dan kunnen we uw vragen beantwoorden.   

Uw electricien in Alphen aan den Rijn en omgeving

electromonteur Alphen aan den Rijn

Als u een electricien in Alphen aan den Rijn zoekt, heeft u die bij deze gevonden. Wij kunnen u helpen bij alle elektra werkzaamheden in en om uw woning. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een laadpaal of een verbouwing; overleg gerust over de mogelijkheden. Wij zullen u voorzien van professioneel advies en kunnen snel de klus inplannen. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Voor ons is communicatie het allerbelangrijkst. Zo weet u waar u aan toe bent, en weten wij exact wat er van ons wordt verwacht. Daarnaast zijn wij snel beschikbaar, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Wij nemen geen grote bouwprojecten aan en werken voornamelijk voor particulieren. Dat zijn vaak klussen van een dag tot een paar weken. 

Nadat u contact heeft opgenomen door ons te bellen, mailen of een offerte aanvraag te doen, komen we bij u langs. Zo kunnen we exact de situatie bekijken en aan de hand daarvan zal ook de prijs worden opgemaakt. Die ontvangt u binnen 48 uur in uw email. Voor vragen zijn wij ten allen tijden bereikbaar. Na akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in.