Elektricien Bodegraven

Bent u op zoek naar een elektricien in Bodegraven om de elektrotechnische werkzaamheden aan uw woning/pand uit te voeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn vaak snel beschikbaar omdat we geen grote klussen aannemen. Meestal kunnen we na het eerste contact al binnen 1 week uw situatie komen bekijken en aan de hand daarvan een prijs voor u maken.

Voor ons is communicatie het allerbelangrijkst. Zo weet u waar u aan toe bent, en weten wij exact wat er van ons wordt verwacht. Daarnaast zijn wij snel beschikbaar, iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Wij nemen geen grote bouwprojecten aan en werken voornamelijk voor particulieren. Dat zijn vaak klussen van een dag tot een paar weken. 

Nadat u contact heeft opgenomen door ons te bellen, mailen of een offerte aanvraag te doen, komen we bij u langs. Zo kunnen we exact de situatie bekijken en aan de hand daarvan zal ook de prijs worden opgemaakt. Die ontvangt u binnen 48 uur in uw email. Voor vragen zijn wij ten allen tijden bereikbaar. Na akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in.