Zoekt u een elektricien in Gouda?

Molleman Elektra werkt vanuit Alphen aan den Rijn in de directe regio, en is dus ook uw elektricien in Gouda. Zoekt u een elektricien met ervaring, duidelijke communicatie en afspraken én iemand die u ook kan adviseren? Neem gerust contact met ons op.

elektricien Gouda
Elektricien in Gouda

Waar u ons voor kunt bellen

Wij kunnen u goed helpen bij het vervangen of uitbreiden van uw meterkast. Dit komt vaak voor bij verhuizen of verbouwen van een woning. Ook het laten plaatsen van zonnepanelen of een laadpaal vergt een extra groep in uw meterkast. Zowel zonnepanelen als laadpalen plaatsen wij trouwens ook voor onze klanten. 

Bij ons staat duidelijke communicatie voorop. Gaat u verbouwen, dan is het bijvoorbeeld van belang dat wij komen voordat de stukadoor komt omdat we vrijwel altijd onze leidingen in de muur moeten fresen. Onze werkzaamheden worden altijd aan u toegelicht zodat de planning voor beide duidelijk is en hierover geen miscommunicatie kan ontstaan.

Naast dat wij u helpen met de installatie van uw elektra zijn wij er ook om u te adviseren.  Door nieuwe ontwikkelingen zijn er tegenwoordig veel meer opties voor uw stroom- en lichtvoorzieningen in huis. 

Wij komen altijd vrijblijvend langs voor het opnemen van de offerte en u te adviseren. Dus bent u op zoek naar een elektricien in Gouda? Bel ons dan.

Elektricien in Gouda

Dus u bent op zoek naar een elektricien in Gouda? 

Als u dit formulier invult nemen wij op werkdagen binnen enkele uren contact met u op.