Laadpaal installeren Alphen aan den Rijn

Aanschaf laadpalen particulieren en bedrijven blijft stijgen

Een toenemend aantal gebruikers van elektrische voertuigen kiest voor een laadpaal installeren bij hun woning of bedrijf. Dat geldt ook voor inwoners van Alphen aan den Rijn. Wat zijn de voordelen van een laadpaal installeren Alphen aan den Rijn? En hoe gaat de installatie van laadpalen precies in zijn werk?

laadpaal installeren Alphen aan den Rijn

Voordelen van laadpaal installatie Alphen aan den Rijn

Kiezen voor een laadpaal installeren Alphen aan den Rijn heeft diverse voordelen te bieden. De belangrijkste is dat je voortaan uw elektrische voertuig op uw bedrijfslocatie of thuis kunt opladen. Terwijl u werkt of lekker slaapt, laadt de elektrische auto zich op. Dit bespaart u natuurlijk een hoop tijd. In de tweede plaats is, naast dit gemak, de besparing op vervoerskosten die je doet een groot voordeel. Je kunt namelijk uw voertuig opladen met stroom tegen de standaard kosten en betaalt dus geen extra tarief aan een tankstation. Elektrisch rijden is dan ook voordeliger dan een auto die op traditionele brandstof rijdt. Een derde voordeel is het gemak van elektrisch rijden en de tijdwinst die je boekt. In de rij staan om uw tank bij te vullen is er voortaan niet meer bij. U bespaart uzelf door een eigen laadpaal te laten installeren dan ook een hoop tijd en frustratie.

Hoe werkt laadpaal installatie Alphen aan den Rijn?

Het installeren van een laadpaal met een eigen laadstation kun je niet zelf doen. Hiervoor heb je een gecertificeerde installateur nodig die precies weet hoe de installatie uitgevoerd moet worden. De installateur ofwel elektromonteur sluit het laadpunt van de elektrische laadpaal rechtstreeks aan op de meterkast van je woning of bedrijfsvestiging. Hierbij worden er de nodige aanpassingen gedaan aan de groepenkast en wordt minimaal ook een aardlekschakelaar in de meterkast geplaatst. Vervolgens wordt er geboord in de muur of wanden, omdat er kabels aangelegd moeten worden. Vaak worden deze kabels weggewerkt in beveiligde buizen in de grond. De laatste stap is het plaatsen van de laadpaal op de door u aangegeven plek. Hierna worden de kabels op het laadstation aangesloten en kan de laadpaal gebruikt worden.

Wilt u een laadpaal laten installeren?

Wij plaatsen laadpalen bij particulieren en bedrijven

Profiteer ook van de voordelen die een eigen laadpaal te bieden heeft. En laat bij je bedrijf of bij je eigen woning een Laadpaal installeren door een specialistisch bedrijf uit Alphen aan den Rijn. Vraag nu meer informatie aan!